Posted on Ostavite komentar

Prof. dr Staniša Stojiljković

Shenemil je privatna firma koje se bavi proizvodnjom kozmetičkih i nutritivnih proizvoda, zasnovano na porodičnoj tradiciji. Svi proizvodi nastali su po tehnologiji prof. dr Staniše Stojiljkovića.

PROIZVODA SHENEMIL IMA U PRODAVNICAMA ZDRAVE HRANE U SRBIJI

Prof.dr Staniša Stojiljković, akademik SKANU od februara 2015, bio je jedan od predavača u školi “Javnog zdravlja” na Medicinskom fakultetu u Beogradu oblast Ekologija organizma u okviru Alternativne medicine.

Akademik prof.dr Staniša Stojiljković, je bio predsedavajući Pokreta za zdraviju Srbiju. U periodu 2005 do danas sa kolegama iz Pokreta imali su zajedničke nastupe u većini gradova Srbije.

Akademik prof. dr Staniša Stojijković je pisao tekstove za Danas, ONA, Pravoslavlje, Lisa, Bilje i Zdravlje, Alternativna Medicina, SENSA, Mama, Top Zdravlje, Blic žena, Večenje Novosti, Politika – POTROŠAČ, PRESS, BLIC, Narodne novine (Niš), Vrankfurtske vesti,Poljoprivrednik i dr.
Nekoliko godina je bio nedeljni gost Radio Niša.

Akademik prof. dr Staniša Stojiljković je gostovao na mnogim televizijama upravo iz oblasti Ekologije organizma. To su bile RTS1, RTS satelitski, RTS2, BK, B92, Bella Amie (Niš), NTV (Niš), Oko Sokolovo (Gadzin Han), Kopernikus (Niš), Jesenjin (Novi Sad), Kanal 9 (Kragujevac), RTS (Leskovac), MK (Niš), Banker (Niš), BN Republika Srpska, RT Vojvodina emisija Kosmos, Satelitski program RTS, Pink, Avala i dr.

Više podataka i aktuelnih tema možete naći pretraživanjem (prof.dr Staniša Stojiljković ili SHENEMIL u Google)
Knjige Prof.dr Staniše Stojiljkovića
Akademik prof. dr Staniša Stojiljković je do sada napisao tri knjige. To su Moć gline, Mršavljenje i detoksikacija i Gasovi i nadimanja.

Moć gline
U njoj će pažljivi čitalac naći sve ono što je potrebno da bi razumeo kako glina deluje na čovekov organizam i u kojim slučajevima i na koji način nju treba koristiti.

Mršavljenje i detoksikacija
Moramo da povratimo kontrolu nad svojim zdravljem. Čini se da čovek odbija da preuzme odgovornost za svoje probleme.

Gasovi i nadimanja
Koliko puta dnevno imate ispuštanje gasa? Da li je zdravo imati ih više od 23. Da li nadimanje može uzrokovati i druge tegobe? koje su to.

ONO ŠTO JOŠ NISMO PITALI PROFESORA N O V A KNJIGA

DETOKSIKACIJA,IMUNITET,KISELOST ORGANIZMA

I drugih preko 250 pitanja i odgovora o statusu zdravlja savremenog čoveka

Najnovije izdanje (naše je 15 poglavlje)
CLAYS AND CLAY MINERALS
GEOLOGICAL ORIGIN, MECHANICAL PROPERTIES AND INDUSTRIAL APPLICATIONS
EARTH SCIENCES IN THE 21ST CENTURY LIAM R. WESLEY EDITOR NOVA Publishers 2014 NEW YORK

https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=49439

Chapter 15 Industrial Application of Clays and Clay Minerals

Staniša T. stojiljković, Bratislav Ž. Todorović, The adsorption-desorption power of bentonite based materials, LAP LAMBERT Academic Publishing, 2016

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *